Aszkorbinsav Venita 500g

Termékek / Immunerősítés / Aszkorbinsav Venita 500g


Ár: 2 695 Ft
darab

Venita Aszkorbinsav (C-vitamin) 250g


A C-vitamin kémiai neve az aszkorbinsav. Vízben oldódik, könnyen oxidálódik, megköti a szabad gyököket, segíti a vas felszívódását, gátolja a nitrózamin-képződést, és erősíti az immunrendszert.Az „aszkorbinsav” elnevezés onnan ered, hogy ez az anyag hat a skorbut ellen (antiskorbut). A C-vitamin kémiailag a szénhidrátokhoz tartozik, funkcionálisan a savakhoz, fiziológiailag pedig a vitaminokhoz.
A legtöbb emlős képes arra, hogy enzimek útján C-vitamint szintetizáljon, míg az ember és más főemlősök nem rendelkeznek ezzel a képességgel, pedig ez a vitamin összetett szerepe miatt nélkülözhetetlen számukra. A mi testünkből azonban hiányzik az L-aszkorbinsav szintetizálásához nélkülözhetetlen enzim, az L-gulonolakton-oxidáz. 
Hiány esetén egyértelmű hiánytüneteket mutatunk.A C-vitamin nélkülözhetetlen és létfontosságú a test számára, és naponta többször is be kell juttatni a szervezetbe, mert az csak csekély mértékben képes tárolni. 
Túladagolása nem lehetséges, mert a felesleget mellékhatások nélkül kiválasztja a szervezet.Természetes antioxidáns, gyulladásgátló és méregtelenítő hatású. 
Feszesíti a bőrt és lassítja az öregedést.

Felhasználási javaslat: Keverje el az ideális mennyiséget * gyümölcslében, vízben vagy teában. *: Az ideális mennyiség testsúlykilogrammonként 30 mg. 

Kiszerelés: 250gJellemzők

Egység 250 g
Gyűjtőcsomag 50

vissza

 

A termék sikeresen bekerült a kosárba!


Kosárhoz
Tovább vásárolok