Klim Vita Dr. Chen

Termékek / Női készítmények / Klim Vita Dr. Chen

Hatóanyagai segítséget nyújthatnak a változókor okozta kellemetlen tünetek ellensúlyozásában.

Ár: 1 950 Ft
darab

Hatóanyagai segítséget nyújthatnak a változókor okozta kellemetlen tünetek ellensúlyozásában. Kudzu és zsálya kivonattal, szója izoflavonoiddal.

A hatóanyagok jótékony tulajdonságai:

kudzu gyökér kivonat segít megbirkózni a változó korban jelentkező kellemetlen tünetekkel, mint pl hőhullám, izzadás, nyugtalanság, ingerlékenység.

vörösgyökerű zsálya kivonat hozzájárul az egészséges érrendszer fenntartásához, elősegíti a megfelelő vérnyomás kialakulását.

kalcium és a D-vitamin hozzájárul a csont ásványi anyag veszteségének csökkentéséhez különösen a változó kor után lévő nőknél, mivel az alacsony ásványianyag-sűrűség a csontritkulás miatt a csonttörés kockázati tényezője.

biotin támogatja az idegrendszer működését, a megfelelő pszichológiai funkció fenntartását, a haj és a bőr egészséges állapotát.

cink hozzájárul a megfelelő szellemi működés fenntartásához, a csontozat normál állapotának megőrzéséhez, támogatja a haj, bőr, köröm egészséges állapotát.

B-vitaminok segítik az idegrendszer kiegyensúlyozott működését, míg a cink és a C-vitamin védelmet nyújtanak az oxidatív stressz ellen.

krómnak szerepe van a megfelelő vércukorszint megőrzésében és részt vesz a makrotápanyagok, vagyis a zsírok, szénhidrátok, fehérjék anyagcseréjében.

szelén segíti az immunrendszer és a pajzsmirigy megfelelő működését.

C-vitamin támogatja a kollagén képződést, így a csontok, a fogak, a porcok megfelelő állapotának fenntartását.

folsav részt vesz a fáradtság és kifáradás csökkentésében, a vas segíti a vörös vértestek termelődését.


vissza

 

A termék sikeresen bekerült a kosárba!


Kosárhoz
Tovább vásárolok