B-max Multivitamin+ginseng 40db Dr Chen

Termékek / Vas készítmények, Omega, B-vitamin, Magnézium / B-max Multivitamin+ginseng 40db Dr Chen


Ár: 1 675 Ft
darab

Feltöltődés a zaklatott mindennapokban.

A modern kor embere idegileg kimerültebb, mint elődei, a rengeteg környezeti ártalom és a stresszes, felpörgetett életmód eredményeképpen. 
Az idegrendszer támogatására ajánlatos a C- és B-vitaminok pótlása. 

A B-MAX Multivitamint kifejezetten a megnövekedett igénybevétel időszakára fejlesztettük ki, sokszorosára növelt B-vitamin tartalommal (B1: 4545%, B2: 3571%, B6: 1428% a RDA, azaz a napi ajánlott bevitel százalékában). 
A multivitamin a szervezet számára fontos és megfelelő arányú vitaminokkal támogatja egészségünket, növeli ellenálló-képességünket. 
Folsav- és biotin-tartalma hozzájárul az idegrendszer normális működéséhez, a megfelelő pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság csökkentéséhez. 
A biotin hozzájárulnak hajunk, bőrünk egészségéhez és szépségéhez. 
A hozzáadott C-vitamin az immunrendszer megfelelő működéséhez hasznos vitaminforrás, emellett kiváló antioxidáns hatással rendelkezik. 
A ginsenggyökér természetes hatóanyagai hozzájárulnak a szellemi és fizikai kimerültség leküzdéséhez, valamint keringést serkentő hatásuk révén fokozzák a tabletta egyéb összetevőinek felszívódását és hasznosulását.

Naponta 1 tabletta szedése javasolt. 

Kiszerelés: 40x1000mg.
Összetevők
C-vitamin, kukoricakeményítő, Panax ginseng kivonat, hordozók (mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát, HPMC, PEG), B1-vitamin, B2-vitamin, B6-vitamin, laktóz, niacin, pantoténsav, folsav, biotin, B12-vitamin.

vissza

 

A termék sikeresen bekerült a kosárba!


Kosárhoz
Tovább vásárolok