Feketeretek cseppek 20ml Gerani

Termékek / Belső szervek - Máj, epe, vese gyomor / Feketeretek cseppek 20ml Gerani


Ár: 1 810 Ft
darab

GERANI FEKETERETEK CSEPPEK 20 ML A Herbária Balance- Étrend-kiegészítők,Gyógynövények, Reform élelmiszerek, Campona, Budapest üzletéből olcsón.
Információk, leírás a GERANI FEKETERETEK CSEPPEK 20 ML nevű termékről:

A népi gyógyászat régóta bevált sokhasznú háziszere a fekete retek. A répa alakú, fekete színu gyökér cukorban áztatott vagy kisózott nedvét már a középkorban hatékony orvosságnak tartották a kiválasztó szervek Az Epe, a Vese, a Máj és a Tüdo bántalmaira.
A bio-elixir eljárással készült retekcsepp információ hordozó és a fekete retek minden hatóanyagát tartalmazza. Étkezés elott történő kúraszerű alkalmazása a tipusos vese- és epekövet, valamint lerakódásokat feloldja. A máj, az epe és a vese vezetékeiből a flakkonokat / homokot feloldja. A kivonat enyhe étvágytalanságot okoz, csökkenti a kiválasztó szervek gyulladásait és a nyirokcsomók duzzanatait.
A Fekete retek cseppek szedésének első három napján a vesék és a máj környékén enyhe nyomás keletkezik, ami melegítéssel feloldható. A retek-kúra alkalmazása a népi gyógyászat évszázados megfigyelése szerint - feloldó (köptető) hatással van az elhanyagolt köhögésnél a tüdő megtisztításában.
Kérjük, szíveskedjék megjegyezni a készítmény szedése folyamán fokozott tiszta víz (forrásvíz, pi-víz, desztillált víz/ fogyasztása ajánlatos.
A fekete retek cseppek növelik a tejelválasztást a szoptató kismamáknál.
A Fekete retek cseppek ajánlott adagolása 7 napig napi 13 csepp, majd 14 napig 21 csepp. Egy hét szünet után a retek-kúra ismétlése fokozott eredményt biztosít.

vissza

 

A termék sikeresen bekerült a kosárba!


Kosárhoz
Tovább vásárolok