Dr Stomi rágótabletta 24db

Termékek / Belső szervek - Máj, epe, vese gyomor / Dr Stomi rágótabletta 24db

A Dr. Stomi rágótabletta kalciumot és magnéziumot tartalmaz, ezért ajánlott alkalmazása erősen fűszeres, zsíros ételek fogyasztása után, illetve fokozott stressz következtében kialakuló kellemetlen tünetek jelentkezésének megelőzése c

Ár: 880 Ft
darab

 • Miért ajánljuk?
  A savtermelődést, melyet számos tényező fokozhat, kellemetlen tünetek kísérhetik, melyek negatívan befolyásolják a komfortérzetet, megnehezíthetik a napi megszokott életvitelt, és súlyosabb esetben betegségek kialakulásához vezethetnek. A kalcium és magnézium bizonyos vegyületei kölcsönhatásba lépnek a gyomor által termelt sósavval, azt közömbösítve csökkenhetik, vagy megszüntethetik a savtermelődés okozta kellemetlen tüneteket.

  A Dr. Stomi rágótabletta kalciumot és magnéziumot tartalmaz, ezért ajánlott alkalmazása erősen fűszeres, zsíros ételek fogyasztása után, illetve fokozott stressz következtében kialakuló kellemetlen tünetek jelentkezésének megelőzése céljából.
  Mit tartalmaz a Dr. Stomi rágótabletta?
  3 rágótabletta – az ajánlott napi mennyiség - tartalmaz:
  - 660 mg kalciumot (kalcium-karbonát formájában)
  - 330 mg magnéziumot (magnézium-karbonát formájában)

  A Dr. Stomi rágótabletta nem tartalmaz cukrot, mesterséges színezéket, tartósítószert és glutént!
  Hogyan és mennyit fogyasszunk a Dr. Stomi rágótablettából?
  Adagolás: szükség esetén napi max. 3 rágótabletta elrágása javasolt (víz nélkül is alkalmazható)
  Kérjük, hogy a napi ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot.
  Kik fogyaszthatják a Dr. Stomi rágótablettát?
  Fogyasztása elsősorban felnőtteknek ajánlott. Terhes és szoptatós kismamák, cukorbetegek és lisztérzékenyek is alkalmazhatják! Figyelem! A termék fogyasztása nem javasolt savhiányban szenvedőknek!

vissza

 

A termék sikeresen bekerült a kosárba!


Kosárhoz
Tovább vásárolok