Q10(20mg)+Szelén+Ca+Mg+Zn 30db Dr. Chen

Termékek / Belső szervek - Szív-keringés, szem és érrendszer / Q10(20mg)+Szelén+Ca+Mg+Zn 30db Dr. Chen


Ár: 2 450 Ft
darab

Mindennapi támogatás szellemi munkát végzők számára

Menedzserek, és szellemi munkát végzők sok időt töltenek zárt térben (irodában), és kevés testmozgást végeznek. Hasonló életforma mellett felgyorsulnak a sejtek oxidatív folyamatai. Sok menedzser szervezete szelén hiánnyal küzd, amit a legjobb természetes forrásból pótolni.

A készítmény szerves szelén, kalcium, magnézium és cink vegyületek kombinációja kiegészítve tablettánként 20 mg Q10 koenzimmel, így biztosítva a megfelelő energiát és a szervezetben való hatékony hasznosulást.

Élesztőből származó szerves szelénnel, a jó hasznosulás érdekében. Szelén a haj, és a köröm, cink a haj, a bőr és a köröm állapotának támogatásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az immunrendszer normál működéséhez.

Cinkkel a normál szellemi működés fenntartásához.

Szerves magnézium-laktáttal (531 mg/tabletta), mely biztosítja a szervezetben való kedvező hasznosulást – az idegrendszer támogatásához, a megfelelő pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság csökkentéséhez.

A magnézium mellett kalciummal az izomműködés, a csontok és a fogak normál állapotának fenntartásához.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó.

Kiszerelés (mg x db):
1520 mg x 30 db

Adagolás (felhasználás):
Naponta 1 tabletta bőséges folyadékkal lenyelve.

Hatóanyagok a napi adagolásra:
Napi 1 tablettára:


vissza

 

A termék sikeresen bekerült a kosárba!


Kosárhoz
Tovább vásárolok