Nyitólap


Termékek


Akciós


Üzletek


Facebook


Kapcsolat


Gastrovit belfóra regeneráló

Termékek / KIMELT TERMÉKEK, KÜLÖNLEGESSÉGEK, EXTRÁK / Gastrovit belfóra regeneráló


Ár: 2 900 Ft
Ha az oldalról bármely termék megtetszett, kérem keressen a megjelölt üzletekben.

XIV., Zugló, Bosnyák téri piac F/9.
Pavilon- Gyógynövénybolt

XV., Rákos út 77/a Rendelő Intézet I. emelet
Gyógynövénybolt

Köszönöm!

avasolt felhasználása: heveny emésztési zavarok esetében, antibiotikum kiegészítése esetén, a bélflóra természetes állapotának fenntartása. Ideálisan segítheti és támogatja a gyógyszerek hatásmechanizmusának kiemelését.

Segítheti a fizikális felkészítésben az erő és állóképesség nöelését, legyengült, műtét utáni állapotban, lábadozásban erőteljes roboráló hatása van. Fogyasztásával a tápanyagforgalmi zavarok jelentősen rendeződnek. Javasolt napi adagját tekintve ásványianyag és vitamintartalma az átlagos napi szükségletet fedezi.

 

Inulinnal a jó emésztésért

Az inulin egy folyékony növényi étkezési rost, melyet a zöldségek és a gyümölcsök tartalmaznak. Összetett szénhidrátvegyület, a prebiotikumok egy fajtája, ami annyit tesz, hogy növelheti az élő bacilusok aktivitását és segíthet megelőzni a kártékony baktériumok elszaporodását az emésztő rendszerben. Az inulin nem növelheti a vércukorszintet és lebontásához nem szükséges inzulin, szabályozhatja a cukoranyagcserét, illetve segítheti a zsírok lebontását és az ásványi anyagok hatékonyabb felszívódását. Ezen kívül optimalizálhatja az emésztőrendszer működését, szerepet játszhat a vastagbélrák megelőzésében előnyösen befolyásolja a bél PH-értékét és végül de nem utolsó sorban, jótékony hatású lehet hüvelygyulladás, candida, mellrák, élelmiszer-allergia, és a szív- és érrendszeri betegségek esetén is egyaránt.

Baktériumok a bélcsatornában

Bélcsatornánkban több milliárd baktérium található, melyek fontos szerepet játszanak az emésztőrendszer normál működésében. Segítenek bizonyos vitaminok előállításában, megakadályozzák, hogy a kórokozók megtelepedjenek a bélcsatornában, és még számos jótékony hatása ismert. A mai rohanó világunkban a stressz, bizonyos gyógyszerek, antibiotikumok felborítják ezt a törékeny egyensúlyt. Ennek fenntartását probiotikumokkal, és perbiotikumokkal segíthetjük, amiket táplálkozással vagy étrend kiegészítőkkel juttathatunk be a szervezetbe.

A „jó” baktériumok

A laktobacilusok (Acidophilus) néven ismert, „jó” baktériumok fontos része szervezetünknek, hiszen segíthetik szervezetünket a B-vitaminok termelésében, ezen kívül a laktóz megemésztését felgyorsítják, hatékonyabb működésre stimulálják az immunrendszert, megakadályozzák a káros mikroorganizmusok túlzott elszaporodását, kedvezőtlen környezetet teremtenek a különféle kórokozók illetve a gombák számára, végül de nem utolsó formájában segítséget nyújthatnak a tejfehérjék, az aminosavak, a zsírok, és a laktóz feldolgozásában. Számuk azonban sajnálatos módon lecsökken a helytelen táplálkozás, betegség, hasmenés, antibiotikumok, gyógyszerek szedése, avagy alkoholfogyasztás következtében. A laktobacilus természetes forrása az aludt tej.


vissza