Oloong tea Antiadiposis 30db

Termékek / Méregtelenítés, fogyás / Oloong tea Antiadiposis 30db


Ár: 885 Ft
darab

A mai napon a 30db-os Dr. Chen Oolong tea Anti adiposis tea 550 Ft!

Évezredes kínai receptura alapján készült teakeverék, melynek rendszeres fogyasztása kedvezően befolyásolja az emésztést és ezen keresztül a testsúly alakulását.
Kínai tudósok öt éven át vizsgálták az elhízás mechanizmusát, és bebizonyították, hogy a teasegíthet a fogyásban.dr-chen-oolongAz Oolong tea nagyon ízletes. Félig már erjedt tealevelekből készült, amelyek sem a fekete, sem a zöld teák közé nem sorolhatóak.
A kínaiak hagyományosan már régóta ismerik az összefüggést a teázás és a fogyás között, ám a kutatók főként az oolong teát ajánlják, amelyet elsősorban Kína dél-keleti részén termesztenek és fogyasztanak.
Klinikai adatok is igazolják, hogy az évszázados tapasztalatok alapján előállított Oolong fogyasztó tea a legideálisabb fogyasztó készítmény Kínában.
Az Oolong ugyanis nemcsak meggyorsítja a zsírégetési folyamatot, hanem meg isakadályozza a legkalóriadúsabb élelmi anyagok felszívódását is.
Az Oolong teák kiváló forrásai az antioxidánsoknak, vitaminoknak és ásványi anyagoknak, így tartós fogyasztásuk segíthet megelőzni a betegségeket és javítani az egészségi állapotot.
A benne található antioxidánsok kisöprik szervezetünkből a káros szabadgyököket – valamint megóvnak minket az oxidatív stressztől is.
Az Oolong tea koffeintartalmának köszönhetően javítja a mentális egészséget is. A koffein segít stimulálni az elülső agykérget, ez pedig javuló koncentrációt, memóriát és gondolkodást eredményez.
Az Oolong teát szedő emberek rendszerint arról számolnak be, hogy sokkal nagyobb kedvvel edzenek.
Mivel a zsírt segít energiaként hasznosítani, az Oolong tea hosszú távon a vérnyomást is csökkentheti. Helyes alkalmazása esetén segít megelőzni a magas vérnyomást.
Az Oolong tea a glükózfelhasználást és az inzulinszint szabályozását is elősegíti. Ennek következményeképp hatásos lehet a kettes típusú cukorbetegség kezelésében is.
Az Oolong tea gazdag forrása a tanninsavnak. A tanninsav javítja a száj egészségi állapotát, és kimutatták, hogy szájsebészeti beavatkozás után felgyorsítja a regenerálódást. És bár a folyamat mechanizmusa még nem ismert teljes egészében, kimutatták, hogy segít megelőzni a fogkő kialakulását is.
Az Oolong tea korra és nemre, valamint aktivitási szintre való tekintet nélkül mindenki számára hasznos lehet. Nincs hozzászokás.


vissza

 

A termék sikeresen bekerült a kosárba!


Kosárhoz
Tovább vásárolok