Laudes Pannonhalmi

Termékek / Teák / Laudes Pannonhalmi


Ár: 995 Ft
darab

 • A laudes a bencések reggeli imája. Meghűléses betegségek megelőzésére és a meghűlés tüneteinek enyhítésére, a szervezet ellenálló-képességének fokozására szolgáló készítmény. A teakeverék gyógynövény-komponensei enyhítik a köhögési ingert, köptető, antibakteriális, gyulladáscsökkentő, enyhe görcsoldó, izzasztó és immunerősítő hatásúak; aszkorbinsav-tartalmú komponensei segítik a szervezet regenerációját.

  E recept nélkül kapható gyógyhatású szerrel Ön enyhe, múló panaszokat kezelhet orvosi felügyelet nélkül. Az optimális hatás érdekében azonban, elengedhetetlen a készítmény körültekintő, előírásszerű alkalmazása. Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet.

  Hatását népgyógyászati adatok igazolják.

  Tulajdonság, hatás:

  A teakeverék komponensei köhögéscsillapító, köptető (hársfavirág), izzasztó (bodzavirág), gyulladáscsökkentő és antibakteriális (borsosmentalevél, orbáncfű) hatásúak. A C-vitamin tartalmú komponensek (csipkerózsa áltermés, málnalevél) segítik a szervezet regenerációját.

  Mi a hatóanyaga?

  1 filtertasak (1,5 g) tartalma: 0,30 g Fekete bodza virág (Sambuci flos), 0,30 g Csipkerózsa áltermés (Rosae psuedo-fructus), 0,30 g Hársfavirágzat (Tiliae flos), 0,30 g Málnalevél (Rubi idaei folium), 0,15 g Borsosmentalevél (Menthae pip.folium) és 0,15 g Közönséges orbáncfû virágos hajtás (Hyperici herba) porított formában.

  Mit tartalmaz még a készítmény?

  A teakeverék a hatóanyagokon kívül mást nem tartalmaz.

  Mikor ajánlott a teakeverék fogyasztása?

  Meghűléses betegségek megelőzésére és a meghűlés tüneteinek enyhítésére. A szervezet általános állapotának javítására, roborálásra.

  Mikor nem ajánlott a készítmény alkalmazása?

  A készítményt nem alkalmazhatják olyan HIV pozitív betegek, akik indinavírt vagy egyéb HIV elleni gyógyszert szednek. Az alkotó komponensek bármelyike iránti ismert túlérzékenység (allergia) esetén a teakeverék nem alkalmazható.

  Alkalmazhatják-e a készítményt gyermekek?

  Összetétele és alkalmazási javaslata alapján a készítmény 6 éves kortól gyermekeknek is ajánlott, de alkalmazását beszélje meg a gyermek kezelõorvosával.

  Alkalmazható-e a teakeverék más gyógyszerekkel?

  A teakeverék alkalmazása nem ajánlott kumarin típusú véralvadásgátlókkal, epilepszia elleni készítményekkel, szájon át szedhető fogamzásgátlókkal, digoxin-, ciklosporin- és teofillin tartalmú gyógyszerekkel egyidejűleg.

  Meg kell-e fontolnia a készítmény alkalmazását várandósság és szoptatás ideje alatt?

  Ezen élethelyzetekben alkalmazása nem ajánlott.

  Hogyan és milyen adagolásban kell a teát fogyasztani?

  Naponta 3 x 1-2 filtert egy csésze (kb. 2,5 dl) forrásban lévő vízzel leönteni és 10 percig lefedve állni hagyni. Tetszőlegesen ízesítve, napi 3-6 csészével lehetőleg melegen vagy hidegen fogyasztható.

  Milyen nem kívánt hatást válthat ki a készítmény?

  Az adagolási javaslat betartása esetén, az esetleges egyéni túlérzékenységen kívül, nem kívánt mellékhatása nem ismeretes. Túladagolás, ill. egyéni túlérzékenység esetén – elsősorban fehérbőrűeknél –az orbáncfű-tartalom fényérzékenységet (bőrkiütés, viszketés, bőrpirosság) okozhat!

  Mire kell még ügyelni a készítmény alkalmazása során?

  A készítmény gyermektől elzárva tartandó!

  A teakeverék alkalmazásának ideje alatt – főként a fehérbőrűek – a napozást, ill. a szoláriumot mellőzzék!

  Mennyi ideig alkalmazható a készítmény?

  A teakeverék esetenként vagy kúraszerűen (4-6 hétig) alkalmazható, de a felhasználás időtartamát beszélje meg orvosával!

vissza

 

A termék sikeresen bekerült a kosárba!


Kosárhoz
Tovább vásárolok