Easy Fresh Mosógél

Easy Fresh Mosógél

redeem
A termék megvásárlásával akár 26 hűségpont gyűjthető . A kosarának tartalma összesen 26 pont amelynek értéke 26 Ft .


2 600 Ft
Adóval együtt Szállítás 5-7 napon belül
Kiszerelés: 1500 ml
Illat: Super Color
  Webáruházunkban biztonságosan vásárolhatsz bankkártyával

A MyPOS fizetési megoldását alkalmazzuk!

 

Egészségbarát termékek

 

Bármilyen kérdés esetén Ügyfélszolgálatunk rendelkezésedre áll!

Easy Fresh Relax Színmentes Mosógél Hipoallergén Illattal - Több kiszerelésben

Easy Fresh Termékcsalád - Környezettudatos tisztaság az egész családnak!

Az Easy Fresh termékcsaládnál hosszas kísérletezés után alkottuk meg a felületaktív anyagok és egyéb összetevők harmóniáját a környezetre, családra, és bőrre optimalizálva.

Az Easy Fresh termékek (Super Colour, Sensitive, Nature, Mountain, Relax mosógélek; Dish Power mosogatószer; öblítők; folyékony tisztítószerek) nem minősülnek veszélyes terméknek a 1907/2006/EK (EU REACH) rendelet és módosításai értelmében

Alacsony vegyianyag-tartalmúak, illetve mikroműanyag-, parabén-, formaldehid-, foszfát-, enzim- és optikai fehérítőmentesek

Növényi eredetű és biológiailag lebomló fő hatóanyagok - A termékek fő hatóanyaga japán cégtől származik és ECOcert tanúsítvánnyal rendelkezik (állati termék-, GMO-, PEG-, parabén-, fenoxi-etanol-, nanorészecske-, valamint szilícium-mentesek)

Esőerdő-barát alapanyagok - A fő hatóanyagok RSPO-tanúsítvánnyal rendelkeznek, azaz fenntartható gazdaságból származnak

A legmodernebb, kozmetikai iparban használatos, természet- és családbarát tartósítószereket használjuk

A fentebbi – kímélő - tulajdonságok miatt a termékeket ajánljuk a mosható pelenkákhoz, világos, színes és sötét ruhák mosásához, érzékeny bőrűek és gyerekek ruháinak mosásához

A legtöbb termék csomagolását ún. „regran” újrahasznosított műanyagból gyártották beszállítóink

A flakonokat visszavesszük, és újratöltjük az alacsonyabb környezetterhelés érdekében

Kiszerelés: 1.5 L, 5 L, 23.5 L 

Felhasználás: Folyékony mosószer színes- és fehér ruhákhoz egyaránt. Gépi és kézi mosáshoz is alkalmazható. 20-95 °C-on történő mosásokhoz egyaránt használható.

Adagolás: 60 ml/mosás (4-5 kg ruhához, lágy mosóvíz és alacsony szennyezettség mellett), 35 ml/10 l víz - kézi mosás esetén

Összetevők: <5% anionos felületaktív anyagok; hipoallergén parfüm; tartósítószerek

Nem minősül veszélyes terméknek a 1907/2006/EK (EU REACH) rendelet és módosításai értelmében (további információ az Adatlapok oldalán)

Szavatosság: 12 hónap. 5-35 °C között tárolandó.

Illatok:

Easy Fresh Relax:  Az Easy Fresh termékcsaládnál megszokott hatékonysággal távolítja el a szennyeződéseket a textilekről, azonban ebben a termékben nem használtunk színanyagokat, az illata pedig egy édeskés, virágos illatjegyekkel bíró, enyhén púderes hipoallergén illat, így az ezekre érzékenyek is nyugodtan használhatják.

Easy Fresh Sensitive: Az Easy Fresh mosószerek parabén-, formaldehid-, foszfátmentesek, és kizárólag növényi hatóanyagokat tartalmaznak, így kíméletesen távolítják el a foltokat, és gyengédek a ruhákhoz. A speciális és modern illatkompozíciónak köszönhetően öblítő használata nélkül is hosszantartó friss illatot biztosítanak. Az Easy Fresh  Sensitive mosógélben az Ön és a környezet védelme mellett, nagy hangsúlyt fektettünk az érzékeny bőr védelmére is.

Easy Fresh Super Colour: Az Easy Fresh mosószerek parabén-, formaldehid-, foszfátmentesek, és kizárólag növényi hatóanyagokat tartalmaznak, így kíméletesen távolítják el a foltokat, és gyengédek a ruhákhoz. A speciális és modern illatkompozíciónak köszönhetően öblítő használata nélkül is hosszantartó friss illatot biztosítanak.

Easy Fresh Mountain Super White: Az Easy Fresh mosószerek parabén-, formaldehid-, foszfátmentesek, és kizárólag növényi hatóanyagokat tartalmaznak, így kíméletesen távolítják el a foltokat, és gyengédek a ruhákhoz. A speciális és modern illatkompozíciónak köszönhetően öblítő használata nélkül is hosszantartó friss illatot biztosítanak. Az Easy Fresh Mountain Super White Mosógél nem tartalmaz veszélyes optikai fehérítőket helyette a természetben is előforduló hatóanyagokkal veszi fel a harcolt a foltokkal és a beszürküléssel.

Easy Fresh Nature: Az Easy Fresh mosószerek parabén-, formaldehid-, foszfátmentesek, és kizárólag növényi hatóanyagokat tartalmaznak, így kíméletesen távolítják el a foltokat, és gyengédek a ruhákhoz. A speciális és modern illatkompozíciónak köszönhetően öblítő használata nélkül is hosszantartó friss illatot biztosítanak. Az Easy Fresh – Nature mosógélben az Ön és a környezet védelme mellett, nagy hangsúlyt fektettünk az érzékeny bőr védelmére is. A termék teljesen szín- és illatanyagmentes.

Easy Fresh

Kapcsolódó termékek

(16 másik termék is van ugyanabban a kategóriában)