Bulkshop aszalt szilva 500g
Az aszalt szilva egészséges nassolnivaló
Gazdagon tartalmaz A-, B- és C-vitamint. Bővelkedik cinkben, magas a kálium-, kalcium- , foszfor- és magnéziumtartalma. Rostokban igen gazdag, emésztést serkentő. Kiváló immunerősítő, lúgosít. Gazdagon tartalmaz antioxidánsokat.
Összetevők: aszalt szilva, nátrium-szorbát. Fehérje: 3,5g / 100g
A MyPOS fizetési megoldását alkalmazzuk!
Egészségbarát termékek
Bármilyen kérdés esetén Ügyfélszolgálatunk rendelkezésedre áll!
Az aszalt szilva tápanyagban gazdag nassolnivaló
Az aszalt szilva sok hasznos tápanyagot tartalmazAz aszalt szilva gazdagon tartalmaz A-, B- és C-vitamint.
Bővelkedik cinkben, ami nélkülözhetetlen a hormonháztartás és a bőr egészsége védelmében.
Igen magas a kálium-, kalcium- , foszfor- és magnéziumtartalma.
Rostokban igen gazdag, ennek eredményeként kiváló emésztésserkentő.
Segíthet megakadályozni vagy enyhíteni a székrekedést.
Az aszalt szilva kiváló immunerősítő, védi a sejteket, erősíti a csontokat, jótékonyan hat a memóriára, lúgosít.
Gazdagon tartalmaz antioxidánsokat.
Regenerál és szebbé teszti a bőrt.
Nemcsak táplál, de egészségünknek is jót tesz.
Rendszeres, napi fogyasztása segítséget nyújthat magas vérnyomás esetén.
Támogathatja a máj működését, segíthet a máj megbetegedéseinek elkerülésében.
Finom, vegán receptötletek aszalt szilvávalAz aszalt szilvát fogyasztják önálló édességként, desszertekhez, süteményekben, gyümölcskenyerekben, müzlikben, ragukban elkészítve is. Reggeli turmixokhoz is adhatjuk.
Az igen kedvelt szilvás gombóc alapanyaga.
Ajánlás: Kalóriában igen gazdag, így napi pár szemnél többet ne fogyasszunk belőle.
A szilva igen gazdaságosan aszalható. Túlérett szilvákat aszalva kapjuk a legfinomabb eredményt.
A szilvát számtalan formában kedvelik: fogyasztják nyersen, aszaltan vagy lekvárként is. Szilvalé is készülhet belőle.
A szilvát a középkor óta ismerjük, a Kárpát-medencében, a Balkánon és Ázsiában is terem.
Aszalt szilvás párolt káposzta
Hozzávalók:
- 1 kis fej lilakáposzta
- 20 dkg aszalt szilva
- 0,5 dl balzsamecet
- 1 ek cukor
- só ízlés szerint
- 3 ek citromlé
- 1 ek napraforgó olaj
- 1 db babérlevél
Elkészítés:
A legyalult káposztát megsózzuk és fél órát állni hagyjuk. Ezután a cukorral és a citromlével , a babérlevéllel, a balzsamecettel az olajon megpároljuk. Amikor félig már megpuhult. hozzáadjuk az aszalt szilvát is és készre pároljuk.