Kanadai juharszirup A-minőség (I. osztály) 500ml
A-minőségű (I. osztályú), Kanadából származó juharszirup. Más szirupokhoz képest kevésbé terheli a szervezetünket, emellett számos fontos vitamint, aminosavat, ásványi anyagot tartalmaz. Glikémiás indexe 54-es.
A MyPOS fizetési megoldását alkalmazzuk!
Egészségbarát termékek
Bármilyen kérdés esetén Ügyfélszolgálatunk rendelkezésedre áll!
Kanadai juharszirup A-minőség 500ml
Szervezetünk másképp dolgozza fel a juharszirupot, mint más édesítőket (pl. a kukoricaszirupot vagy a cukrot), így kevésbé is terheli azt meg. Fontos vitaminokat, aminosavat és ásványi anyagokat tartalmaz. A tiszta juharszirup glikémiás indexe 54-es, így a cukorhoz képest kevésbé emeli a vércukorszintet. A kanadai juharszirup egy minőségi növényi alapú édesítőszer sok jó tulajdonsággal.
Vegán, természetes édesítőszer. Más szirupokhoz vagy a cukorhoz képest kevésbé terheli a szervezetünket. Fontos vitaminokat, aminosavat és ásványi anyagokat tartalmaz. A juharszirupban található vitaminok: PP-vitamin, B2 (riboflavin), B5 vitamin (pantoténsav), folsav , B6 vitamin, Biotin, A-vitamin. Az ásványi anyagok közül cinket, vasat, magnéziumot, mangánt, kálciumot és káliumot tartalmaz. Immunerősítő és antioxidáns hatású. Flavonoidokat tartalmaz. A tiszta juharszirup glikémiás indexe 54-es, így a cukorhoz képest kevésbé emeli a vércukorszintet.
A juharszirupok osztályozási rendszerében a világos szirupot D-vel, a legsötétebbet A-minőséggel jelölik. Minél sötétebb a juharszirup színe, annál erőteljesebb, testesebb az íze és annál több benne az ásványi anyag és a vitamin. A sötétebb szirupban magasabb az invert cukor aránya, ami egy nagyon felhasználóbarát cukor-termék. Az invert cukor folyékony cukrot jelent, állaga hasonló, mint a méznek. A magas invertcukor-arányú, vagyis sötétebb szirupok nem kristályosodnak ki olyan könnyen, így folyékonyak maradnak.
A KANADAI JUHARSZIRUP ELŐNYEI
• A-minőségű (I. osztályú), sötét szirup
• Ásványi anyagokat, vitaminokat, aminosavakat tartalmaz
• Kevésbé terheli a szervezetet, mint más szirupok
• Glikémiás indexe: 54
• Nem tartalmaz zsírt
• Immunerősítő és antioxidáns
• Flavonoidokat tartalmaz
• Magas invert cukor arány
Felhasználási javaslat: kávék, sütemények, desszertek édesítésére. A többi sziruphoz vagy mézhez hasonlóan használható.
Összetevők: 100% juharszirup